Latest Deals

APIGEE - API Services Fresco Play MCQs Answers

Disclaimer: The main motive to provide this solution is to help and support those who are unable to do these courses due to facing some issue and having a little bit lack of knowledge. All of the material and information contained on this website is for knowledge and education purposes only.


Try to understand these solutions and solve your Hands-On problems. (Not encourage copy and paste these solutions)

APIGEE - API Services Fresco Play MCQs Answers

Course Path: Microservices/GATEWAYS/APIGEE - API Services

All Question of the Quiz Present Below for Ease Use Ctrl + F to find the Question.

Suggestion: If you didn't find the question, Search by options to get a more accurate result.


Apigee Introduction - Quiz


1.Apigee adds ____ before your API along with policies.

  1. Manager
  2. Gateway
  3. All the options
  4. Proxy

Answer: 4)Proxy

2.The Edge API proxy's primary consumers are _____.

  1. API developers
  2. App developers

Answer: 2)App developers

3.Companies expose their services as a set of HTTP _____.

  1. Proxies
  2. Endpoints

Answer: 2)Endpoints

4.Apigee provides ____ services.

  1. API
  2. Analytics
  3. Developer
  4. All the options

Answer: 4)All the options

5.Apigee cannot modify the backend service implementation without affecting the public API.

  1. True
  2. False

Answer: 2)False

6.APIs are software interfaces that allow different applications to talk to one another.

  1. True
  2. False

Answer: 1)True

7.Apigee's API platform allows you to ____ your APIs.

  1. Secure
  2. Manage
  3. All the options
  4. Scale

Answer: 3)All the options


Creating a Proxy - Quiz


1.____ endpoint interacts with your backend services on behalf of the apps.

  1. Target
  2. Proxy

Answer: 1)Target

2.Once data is loaded, Apigee automatically creates an/a _______ to access your data.

  1. Proxy
  2. API
  3. Graph
  4. Portal

Answer: 2)API

3.An API proxy can be _____.

  1. exe files
  2. Javascript
  3. XML files
  4. All the options

Answer: 4)All the options

4.Clearing the default checkbox in the proxy creation process will make the proxy available only through TSL.

  1. False
  2. True

Answer: 2)True

5.Apigee allows you to restrict the number of results returned from BaaS using the parameter _____.

  1. limit
  2. max
  3. number
  4. threshold

Answer: 1)limit

6.Using ____ will disable security and treat all requests without any authentication as a guest.

  1. /
  2. **
  3. /**

Answer: 3)/**

7.BaaS helps in setting a Cloud-based data platform without any server-side coding.

  1. True
  2. False

Answer: 1)True

8.One of the features of BaaS is ____.

  1. ScalingX
  2. Push Notification
  3. Search
  4. Messaging

Answer: 2)Push Notification


Adding Traffic Control Policy - Quiz


1._____ specifies the target URL to be used by the service call out.

  1. None of the options
  2. <HTTPTargetConnection><URL>
  3. <Response>
  4. <Request variable>

Answer: 2)<HTTPTargetConnection><URL>

2.When you need to explicitly clear the cache during request processing, use ____.

  1. Invalidate Cache
  2. Response Cache
  3. Lookup Cache
  4. Populate Cache

Answer: 1)Invalidate Cache

3.To write arbitrary data to the cache use _____

  1. Invalidate Cache
  2. Populate Cache
  3. Lookup Cache
  4. Response Cache

Answer: 2)Populate Cache

4.______ can program the behavior of the proxies.

  1. Rules
  2. Policy
  3. Endpoints
  4. Javascript

Answer: 2)Policy

5.______ policy smooths traffic spikes by dividing a limit that you define into smaller intervals.

  1. Concurrent Rate Limit Policy
  2. All the options
  3. Spike Arrest Policy
  4. Quota Policy

Answer: 3)Spike Arrest Policy

6.In Assign message policy, ____ creates the named context variables.

  1. <Set><QueryParams>
  2. <AssignVariable>
  3. <Response>
  4. <AssignTo>

Answer: 4)<AssignTo>

7.The following are Apigee policy types, except _______

  1. Security
  2. Mediation
  3. Insurance
  4. Traffic management

Answer: 3)Insurance


Creating Proxy Using Node.js - Quiz


1.______ on Apigee Edge adds more programmability to the Edge API platform.

  1. XML files
  2. Javascript
  3. All the options
  4. Node.js

Answer: 4)Node.js

2.You need to manually create API key for the developer app.

  1. True
  2. False

Answer: 2)False

3.______ is a significant attack vector used by malicious API consumers.

  1. Trojan
  2. Message content
  3. Ransomware
  4. Virus

Answer: 2)Message content

4.Authorization header can be sent to the backend service.

  1. True
  2. False

Answer: 2)False

5.VerifyAccessToken operation takes place at the end of the API proxy flow.

  1. False
  2. True

Answer: 2)True

6.While requesting for access token, you can send consumer key and consumer secret as a parameter in _____.

  1. Header
  2. Body

Answer: 2)Body

7.______command downloads the express module at the specified version and updates the dependencies list in the package.json file.

  1. npm install express@4.13.3 --save
  2. npm install yql@1.0.2 --save

Answer: 1)npm install express@4.13.3 --save


Apigee - Final Assessment

 

1._____ data from the users' GPS-enabled devices help to target campaigns, push notifications, offers, and more effectively.

  1. Map
  2. Geography
  3. Geolocation
  4. Region

Answer: 3)Geolocation

2.For Node.js, the _____ module and its dependencies are designed.

  1. apigeemodule
  2. apigeenode
  3. apigeetool
  4. apigeejs

Answer: 3)apigeetool

3.Consumer key and consumer secret are created for _____

  1. Developer app
  2. API product

Answer: 1)Developer app

4.An API proxy can be deployed in ____ environment(s).

  1. both test and prod
  2. prod only
  3. test only

Answer: 1)both test and prod

5.Adding a policy without a flow is possible in Apigee.

  1. False
  2. True

Answer: 1)False

6.________ uses Google Maps APIs to create a mashup of real estate information with interactive maps.

  1. Voxy
  2. Trulia

Answer: 2)Trulia

7.Once data is loaded, Apigee automatically creates an/a ________ to access your data.

  1. Portal
  2. Proxy
  3. Graph
  4. API

Answer: 4)API

8.If you want a policy to execute after initial processing on the ProxyEndpoint, use ____.

  1. Postflow
  2. Preflow

Answer: 2)Preflow

9._____ are the files that implement the configuration to be executed by a policy.

  1. Resources
  2. API
  3. Proxies
  4. None of the options

Answer: 1)Resources

10.Mashed-up APIs provide value-addition that is greater than the individual APIs.

  1. False
  2. True

Answer: 2)True

11.An API product consists of a collection of RESTful API resources.

  1. False
  2. True

Answer: 2)True


Post a Comment

Any comments and suggestion will be appreciated.

Previous Post Next Post

Join Telegram Channel

Join Notes Bureau Lets Teach and Learn

Join Telegram Channel